Buitenaanleg Vanhoutte

Wij plaatsen je tuinafsluiting


Wil je een tuinafsluiting laten plaatsen? Buitenaanleg Vanhoutte biedt je een totaalservice voor verschillende soorten tuinafsluitingen, telkens volgens de gewenste hoogte: draadafsluitingen, een afsluiting met betonpalen, betonpalen met houten tuinschermen, een volledige houten tuinafsluiting, horizontale planken,… Ook de eventuele afbraak en afvoer van bestaande afsluitingen nemen we op ons.

Hoe pakken wij de aanleg van jouw tuinafsluiting aan?

 • Icon check

  Wij staan persoonlijk garant voor een perfecte afwerking, ook op moeilijkere terreinen of tuinen met een constante of wisselende hellingsgraad. Samen bespreken we de beste oplossing voor een visueel mooi eindresultaat. Eventueel werken we met trappen.

 • Icon check

  Voor het vormen van een perfecte rechte lijn meten we alles precies met een laser uit.

 • Icon check

  De palen verankeren we in de grond met sneldrogende beton. Hierdoor zakken de palen nooit scheef. Wij gebruiken hiervoor geen stabilisé, omdat dit voor deze toepassing onvoldoende stevigheid biedt.

 • Icon check

  Moet je in je tuin of op je terras een hoogteverschil overbruggen en wil je keerwanden laten plaatsen? Ook hiervoor kan je op ons rekenen. Wij plaatsen keerwanden in beton, metselwerk of hout.

Tuinafsluiting laten plaatsen?

Maak hier je afspraak voor een plaatsbezoek.


Waar plaatsen wij tuinafsluitingen?

Vanuit onze thuisbasis in Asse richten wij ons voor het plaatsen van tuinafsluitingen hoofdzakelijk op de noordelijke rand rond Brussel en het Pajottenland. Zo plaatsten wij al tuinafsluitingen in Vilvoorde, Zemst, Grimbergen, Wemmel, Meise, Merchtem, Aalst, Ninove, Halle, Affligem, Ternat, Zellik, Groot-Bijgaarden, Asse, Zaventem,…