Buitenaanleg Vanhoutte

Gazon laten aanleggen of je bestaande gazon vernieuwen?


Is je bestaande gazon aan vervanging toe? Wil je een nieuwe gazon laten aanleggen? Vertrouw deze opdracht toe aan Buitenaanleg Vanhoutte. Na de vereiste frees- en egalisatiewerken en grondvoorbereiding met compost, leggen we je nieuwe gazon aan met grasmatten of zaaien we het gras in. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe gazon in optimale conditie aan de start komt. Ook kunstgras is mogelijk.

Een nieuw gazon inclusief waterput en tuinverlichting

Aanvullend op het vernieuwen van je bestaande gazon of het aanleg van een volledig nieuwe gazon, voeren we nog enkele nevenopdrachten uit:

  • Icon check

    Plaatsen van een betonnen of pvc regenput en aansluiten op de riolering.

  • Icon check

    Het aanleggen van een gazon is meteen ook het uitgelezen tijdstip om tuinverlichting te plaatsen. Wij zorgen voor de wachtbuizen. Een vertrouwde elektricien plaatst de verlichting en werkt alles netjes af.

In welke regio’s kan je ons inschakelen voor de aanleg van een nieuwe gazon?

Wij richten ons voor de aanleg van een nieuw gazon hoofdzakelijk op opdrachten in de noordelijke rand rond Brussel en het Pajottenland. Zo zijn wij regelmatig actief in regio’s zoals Grimbergen, Wemmel, Vilvoorde, Zemst, Meise, Merchtem, Aalst, Ninove, Halle, Affligem, Ternat, Zellik, Groot-Bijgaarden, Asse, Zaventem,…