Buitenaanleg Vanhoutte

Vakmanschap en passie voor buitenaanleg


Buitenaanleg Vanhoutte werd opgericht door Jens Vanhoutte. Samen met zijn team richt hij zich op de complete buitenaanleg van hoofdzakelijk particuliere woningen in de noordrand rond Brussel en het Pajottenland. Ook bedrijven of projectontwikkelaars zijn steeds welkom voor uitdagende opdrachten.

Gediplomeerde metser

Als gepassioneerde en gediplomeerde vakman werkt Jens het liefst buiten. Vooraleer Buitenaanleg Vanhoutte op te richten, vergaarde hij heel wat kennis en expertise. Zo verliet hij de schoolbanken als gediplomeerde metser. Vervolgens ging hij drie jaar aan de slag als zelfstandige in onderaanneming. Jens richtte zich daarbij op het realiseren van nieuwbouwwoningen na een jaar of 3 heeft hij de passie gevonden voor het aanleggen van uw droomtuin, hij richt zich nu op totaalprojecten zo is er maar 1 aanspreekpunt.

 


Focus naar buitenaanleg

Vervolgens verschoof de focus stapsgewijs richting buitenaanleg. Als zelfstandige in onderaanneming bracht Jens heel wat opdrachten voor de aanleg van opritten en terrassen, het plaatsen van tuinafsluitingen en de aanleg van gazon tot een goed einde. Stap voor stap bouwde hij via de positieve mond-aan-mondreclame een eigen klantennetwerk op.


Team van gemotiveerde medewerkers

Met Buitenaanleg Vanhoutte beschikt Jens Vanhoutte inmiddels over een team van drie gemotiveerde medewerkers om projecten voor buitenaanleg vakkundig uit te voeren. Jens investeerde fors in de uitbouw van een eigen machinepark met een vrachtwagen en containerlader, graafmachines, kranen,… Dankzij deze machines werden grondwerken aan de dienstverleningen toegevoegd.


Rechtstreekse aanspreekpunt

Voor klanten blijft Jens het persoonlijke aanspreekpunt. Hij komt op afspraak persoonlijk langs voor een vrijblijvend plaatsbezoek. Hij analyseert de situatie, bespreekt de werken en geeft je tal van tips voor de materiaalkeuze en uitvoeringswijze. Vervolgens komt hij uiterlijk twee weken later een tweede keer langs om de gedetailleerde offerte persoonlijk te presenteren en toe te lichten. Voor elk project werkt Jens van begin tot einde mee op de werf, waarbij hij persoonlijk borg staat voor de kwaliteit en de hoogstaande afwerking.


Interesse in Buitenaanleg Vanhoutte?

Contacteer ons voor verdere afspraken.