Buitenaanleg Vanhoutte

Je partner voor alle kleine en grote grondwerken


Onze service voor buitenaanleg omvat ook het uitvoeren van allerlei grondwerken zoals het uitgraven van funderingen, sleuven of zwembaden, egalisatiewerken, terreinophogingen,… Wij beschikken over de vereiste containers voor de aan- of afvoer van gronden.

Music: Janji – Heroes Tonight (feat. johnning) NCS Release

Grondwerken in combinatie met buitenaanleg?

In vele gevallen combineren we onze graaf- en grondwerken met de aanleg van een oprit of terras, het plaatsen van een tuinafsluiting, het uitvoeren van metselwerken buiten of het aanleggen van een nieuwe gazon. Dat kan, maar is niet noodzakelijk. Ook wanneer je ons alleen wilt inschakelen voor grondwerken, helpen we je graag verder.


Grondwerken op moeilijk bereikbare plaatsen

Ons machinepark bevat ook kleinere graafmachines waarmee we op moeilijk bereikbare plaatsen grondwerken kunnen uitvoeren. Denk daarbij aan een rijhuis waarbij het grondverzet doorheen de garage moet gebeuren.


Op zoek naar een specialist in grondwerken?

Maak hier je afspraak voor een plaatsbezoek.


Waar voeren wij grondwerken uit?

Vanuit onze vestiging in Asse voeren wij vooral grondwerken uit in de noordelijke rand rond Brussel en het Pajottenland. Zo worden wij voor grondwerken regelmatig gevraagd uit steden en gemeenten zoals Grimbergen, Wemmel, Vilvoorde, Zemst, Meise, Merchtem, Aalst, Ninove, Halle, Affligem, Ternat, Zellik, Groot-Bijgaarden, Asse, Zaventem,…