Buitenaanleg Vanhoutte

Wil je een oprit laten aanleggen?


oprit-aanleggen

Ben je op zoek naar een team van vakmannen voor het aanleggen van je oprit? Vertrouw dan op Buitenaanleg Vanhoutte uit Asse. Vanuit onze thuisbasis richten wij ons op klanten uit de volledige noordrand van Brussel en het Pajottenland. Wij staan garant voor een hoogstaande afwerking bij het aanleggen van jouw oprit. Wil je een oprit laten aanleggen? Maak dan hier je afspraak voor een vrijblijvend plaatsbezoek. Op basis hiervan werken we een voorstel van offerte uit die we persoonlijk presenteren.

Welke soort oprit wil je laten aanleggen?

De materiaalsoorten voor het aanleggen van jouw oprit zijn vrijwel eindeloos. Dankzij onze hechte samenwerking met verschillende leveranciers van materialen, kan je jouw oprit in elk materiaal laten aanleggen. Meestal gaan we aan de slag met (beton)klinkers, maar ook traditionele kasseien, megategels of ecco gravelplaten met grint behoren tot de opties.

Wij komen tijdens een eerste plaatsbezoek persoonlijk bij je langs om de situatie te analyseren en het aanleggen van je oprit te bespreken. Op dat moment bespreken we ook het legpatroon en de gewenste afwerking.

Ook voor de aanleg van tuinpaden, eventueel met tuintrappen, ben je steeds welkom.

Bekijk hier enkele realisaties van geplaatste opritten door Buitenaanleg Vanhoutte uit Asse.

Wat zijn onze troeven voor het aanleggen van jouw oprit?

Wij gebruiken voor het aanleggen van jouw oprit steeds een stevige funderingslaag van 25 centimeter stabilisé. Dit volstaat perfect voor gewoon verkeer. Met deze funderingslaag verzakt je oprit niet, ook niet na vele jaren intensief gebruik. Rijdt er regelmatig zwaarder verkeer over je oprit? Dan leggen we een nog dikkere stabilisatielaag aan.

Met behulp van een laser en paslat garanderen we steeds de juiste nivellering en hellingsgraden. Om de oprit te versterken en voor een mooi visueel effect, werken we meestal met een kader rond de oprit.

Met behulp van klinker- of tegeldeksels integreren we eventuele waterputten in je oprit. Lees alles over het aanleggen van opritten door Buitenaanleg Vanhoutte uit Asse.

Waar leggen we opritten aan?

Vanuit onze thuisbasis in Asse richten we ons op het aanleggen van opritten in een wijde omgeving. Concreet spreken we dan over de volledige noordrand van Brussel en het Pajottenland, met onder andere volgende steden en gemeenten: Ninove, Asse, Vilvoorde, Meise, Zemst, Merchtem, Ternat, Groot-Bijgaarden, Affligem, Wemmel, Halle, Aalst,…

Oprit laten aanleggen?

Maak hier je afspraak