Buitenaanleg Vanhoutte

Terras laten aanleggen?


terras-aanleggen-3

Wil je een terras laten aanleggen in de ruime regio rond Asse? Buitenaanleg Vanhoutte specialiseert zich in de aanleg van terrassen met een hoogstaande afwerking. Wij staan garant voor een totaalservice, inclusief alle nodige grondwerken en het verwijderen van je bestaand terras indien nodig. Wij leggen terrassen aan achter je woning, onder terrasoverkappingen, rond zwembaden,… Je terras laten aanleggen door Buitenaanleg Vanhoutte?

Maak hier je afspraak voor een eerste vrijblijvend plaatsbezoek.

Welk soort terras wil je laten aanleggen?

Voor elke materiaalsoort kan je op ons rekenen. Zowel het aanleggen van een terras in natuursteen, megategels, klinkers als keramische tegels of hout kan je aan ons toevertrouwen. Wij begeleiden je bovendien persoonlijk bij het maken van de juiste materiaalkeuzes. Hiervoor komen we persoonlijk langs. Lees hier alles over onze service voor terrassen en opritten.

Tijdens dit plaatsbezoek bekijken we de technische mogelijkheden van je terras. Naast het bespreken van de vorm en de afmetingen – inclusief eventuele keerwanden, tuinmuren en terrastrappen – komt uiteraard ook de materiaalkeuze aan bod. Wij brengen graag verschillende stalen mee.

Daarnaast ben je ook steeds welkom om een bezoek te brengen aan de verschillende leveranciers van bouwmaterialen waarmee wij samenwerken. Er is gegarandeerd een leverancier met een toonpark en showroom in jouw buurt.

Wanneer alle keuzes gemaakt zijn, komen we persoonlijk langs om je persoonlijk onze offerte te presenteren voor het aanleggen van je terras.

Bekijk hier enkele realisaties van terrasaanleg door Buitenaanleg Vanhoutte.

In welke regio kan je op ons rekenen voor het aanleggen van je terras?

Vanuit onze thuisbasis in Asse richten wij ons op het aanleggen van je terras in een ruime regio. Deze omvat de volledige noordrand van Brussel en grote delen van het Pajottenland. Daarbij denken we vooral aan steden en gemeenten zoals Vilvoorde, Aalst, Asse, Zemst, Meise, Wemmel, Merchtem, Ninove, Affligem, Ternat, Zellik, Groot-Bijgaarden,…

Jouw totaalpartner voor buitenaanleg

Naast het aanleggen van jouw terras verzorgen wij graag je volledige buitenaanleg. Dit omvat naast het aanleggen van terrassen en opritten het plaatsen van tuinafsluitingen, metselwerken, grondwerken en het plaatsen of vernieuwen van je gazon.

Terras laten aanleggen in Asse of omgeving?

Maak hier je afspraak voor een vrijblijvend plaatsbezoek.