Buitenaanleg Vanhoutte

Grondwerken laten uitvoeren in Asse en omgeving?


grondwerken-2

Wil je grondwerken laten uitvoeren in Asse of omgeving? Vertrouw dan op het vakmanschap en de toewijding van Buitenaanleg Vanhoutte uit Asse. Naast het uitvoeren van allerlei mogelijke grondwerken, kan je ook op ons rekenen voor de aanleg van opritten en terrassen, het plaatsen van tuinafsluitingen, allerlei metselwerken en het plaatsen of vernieuwen van je gazon. Voor grondwerken in Asse en omgeving beschikken we over alle vereiste graafmachines. Zo werken we ook met kleinere machines om grondwerken uit te voeren op moeilijk bereikbare plaatsen, bijvoorbeeld in de tuin achter een rijhuis. Bekijk hier enkele realisaties van grondwerken in Asse of omgeving.

Welke grondwerken voeren we voor jou uit in Asse en omgeving?

Je kan ons inschakelen voor een brede waaier aan mogelijke grondwerken. We richten ons hoofdzakelijk op grondwerken voor particulieren. We denken daarbij aan:

 • Icon check

  Het uitgraven van funderingssleuven voor poolhouses, terrasoverkappingen, tuinbergingen, betonplaten,…

 • Icon check

  Het uitgraven van, zwembaden,…

 • Icon check

  Het uitvoeren van egalisatiewerken ter voorbereiding van de aanleg van je tuin of een nieuw gazon

 • Icon check

  Het uitvoeren van ophoogwerken in particuliere tuinen

 • Icon check

Ook voor de af- en aanvoer van de gronden kan je op ons rekenen. Wij beschikken hiervoor over voldoende containers van 10m³. Deze containers bieden we ook aan in verhuurservice.

In welke regio rond Asse voeren wij grondwerken uit?

Buitenaanleg Vanhoutte uit Asse wordt hoofdzakelijk ingeschakeld voor grondwerken in de noordrand rond Brussel en het Pajottenland. Denk daarbij aan steden en gemeenten zoals Vilvoorde, Meise, Wemmel, Merchtem, Groot-Bijgaarden, Grimbergen, Halle, Ninove, Aalst, Affligem,…

Vooraleer wij de grondwerken uitvoeren, komen wij steeds langs voor een plaatsbezoek. Tijdens dit bezoek analyseren we de technische uitvoeringswijze en de bereikbaarheid van de werfzone. Op basis hiervan werken we een complete prijsofferte uit die we je persoonlijk komen voorstellen en toelichten. Zo sta je nooit voor onaangename verrassingen.

Grondwerken laten uitvoeren in Asse of omgeving?

Maak hier je afspraak voor een plaatsbezoek.